Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
afedersin sözüm meclisten dışarı atalarımız derler ya *** yeme otur oturduğun yerde.

Madem sınavın var arkadaşım. Güzelce eğitimine harca. Şimdi senin php zamanın değil. Üniversiteye bi gir. Ohooo sonra .d php mi öğreneceksin başka işlermi yapacaksın çoooook zamanın olacak! Tabi kazanırsan
sahinvural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abur cubura yatırma yeter sana (o kadar kısa sürede olmaz öyle olmazz )
akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İddaa oyna diyen olmamış

Şaka bir yana bu kritik dönemin de ( sınav ) proje falan düşünme pek. Üniversite işini hallettikten sonra konuyu tekrar aktif hale getir herkes yardımcı olur
rioo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgililer gününde Paris yada Venedik'e gidebilirsin.
SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam parayı nasıl artırırım demiş siz nasıl azaltabilirimin cevabını vermişsiniz.
Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi ama kendine kattığın herşey o parayı sana kat be kat geri getirecektir .) tabiki uzun vadede
@Kizilay Üstadım işte bende o yok . Zaten satış konuma bakarsan çoğu şeyi yapabiliyorum . Ama daha iyi daha güzelini yapmayı tabii isterim. Şuan aklımda meslek olarak yazılım veyahut bilgisayar mühendisliği yatıyor ama hayırlısı .

@sahinvural 3000 TL zaten abur cubur diye gitti hep . O yüzden bir fikrinizi alayım dedim . 5000 TL de çöpe gitmesin .

@akafo Mantıksız değil ama şans işi o da .

@rioo insan bir sorar üstadım sevgilin var mı diye .

@SeliM .

@Kizilay bunu yazdım bir kenara . Uzun vade de çok işler yapabilirim dediğiniz gibi ama bakalım .