Site tasarımı değişikliğinden olabilir tavsiyem son tasarımın yedeklerini alıp. Varsa eski değişiklik yapmadan önceki yedeğinizi atın 10 günde geri belli eder kendini . Tasarım değiştirirken titleler, h taglarında değişiklik veya yeni tasarımdaki kod düzenlenmesi olabilir. Ben olsam kesinlikle eski yedek atar bir denerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
geçmiş olsn. okurken içten içten hem eywah eywah dedim hemde güldüm.
içeriği komple silip günlük muhakkak 2-3 özgün içerik ekleyin. ve Muhakkak alexa 200k(nekadar düşük olursa okadar iyi) altı sitelerden(haftalık 2-3 tane) siteninin domainine örnek: aaa.com ise tanıtım yazılarındaki linkleri aaa.com şeklinde çıkışlar yaparak verin yani keywordlere vermeyin. sadece ana sayfa domainine çıkın. bu şekilde 1-2 ay devam edin (daha kısada sürebilir)
ve kendi kategorinizde 1 veya 2 alexa 100k altı site bulmaya çalışın. eğer kategoriniz bu değerlere uygun değilse ilgililendirebilecek benzer yakın kategorilerden link alın.
sitenizin akıbeti düzelicektir.
bu arada tasarımınızın özgün olmasına dikkat edin sitenizi ana sayfa taslağı muhakkak w*®ez olmamalıdır
Sitenin tasarımı henüz değişmedi. Ne zamandan beri bu durumda bilmiyorum ama bu olay gecen haftada olmus olabilir 40 gün önce de olmus olabilir. Aldığım tanıtım yazıları alexa değeri Dünyada 10k altı TR'de 500 civarı olan siteler.