PeRSia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende anladığım kadarıyla anlatayım..

0,057 BTC benim kendi 3,6 MHs olan makinem için istediğim Günlük ücret.
0,0158 BTC ise istediğim ücretin 1 MH/Gün olarak hesaplanmış hali. Yani farklı güçlerdeki makinelerin fiyatlarını kıyaslayabilmek için referans olması adına eklenmiş bu rakam.

Kiralayan kişinin kazanacağı rakam kiraladığı makine ile hangi coini ne şekilde kazacağı ile alakalı. Yani atıyorum dogecoin kazarsa başka kazanır, tagcoin kazarsa başka, bytecoin kazarsa başka. Bu tamamen kiralayana kalmış.

Kiralama 3saat 6saat 12saat 1gün 2gün 3gün ve 7gün olarak yapılabiliyor seçenek olarak. Kiralama işlemi bu sürelerden biri seçildikten sonra betarigs.com sitesine ödeme yapılması ile başlıyor. Bu süre boyunca makineniz çalışırsa süre sonunda (iş bitiminden itibaren max 24 sat içinde) BTC sizin hesabınıza geçiyor. Betarigs sitesi burada bir garantör rolü üstlenmiş oluyor. Tabi %2 ücret alıyor bunun için.

Kiralama için ücret birimi BTC zaten başka bir coin olmasına da gerek yok. Kiralayan kişi scrypt algoritmasına sahip herhangi bir cryptocoin kazabilir.

Kurtarmaz diye bir şey yok Matematiksel işlem neticede bütün sayıları çarp 2 ile yine kurtarmaz Ben açıkçası çok sayıda makine ile solo mining yaptıklarını düşünüyorum. Ama birden fazla makine ile nasıl solo mining yapılır onu tam çözemedim.

Bu arada dediğiniz siteyi de sık sık kullanıyorum.

birazdan bir tane rig kiralayacagım , kar mı edicem yoksa zarar mı bende merak ediyorum