merhaba r10 halkı. web işlerimi daha verimli hale getirmek ve önümdeki bir kaç hedefe biraz daha yaklaşmak adına istanbul'a dönme kararı aldım. iş ortağımla birlikte kalacağız, yani kalacak yer sıkıntımız yok. zaten eski istanbulluyum sadece bir kaç aydır konya'ya, memleketime dönmüştüm.
belki burada bazı arkadaşlar vardır ve birlikte çalışmak için iş arkadaşı, eleman arıyorlardır. " ne iş olsa yaparım " demiyorum tabiki ancak kafamda pek bir şey yok. part time veya tam zamanlı olabilir. askerlik durumum yok en az bi 3-4 sene. uygun bir iş imkanı verebilecek bir forumdaş var ise konu altına veya özel mesajla yazabilirlerse çok sevinirim.
web anlamında neler yapıyorum,
sıfırdan wordpress arayüz ve kodlama yapıp, kurumsal ve benzeri siteler hazırlayarak ekmeğimi kazanıyorum.
müzik de var bende
5 yılı aşkın bir süredir müzikle de uğraşıyorum. elektro gitar ve diğer tüm gitarlar, hafif bağlama, hafif piano, orta düzeyde davul ( bateri ), orta seviye kayıt teknolojisi bilgim var.
şimdiden herkese teşekkürler
not: iş imkanı sağlayamam ama önerim var, veya tanışalım dostluk iyidir diyen varsa da yazabilirsiniz

iyi forumlar