Bilrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IP'yi "dedicated" konumunda açarsanız o IP'ye bir domain'den başka domain kuramazsınız. Belirlediğiniz IP üzerindeki domain'i silip ya da "shared" IP'ye taşıyıp seçtiğiniz IP'yi "shared" konumuna getirmeniz gerekiyor. Böylelikle diğer domainleri de bu IP üzerine kurabilirsiniz.

Edit: Mesajınızdan, "Park Sistemi DNS Yapısı" ne olduğunu anlayamadığım özel bir yapıdan ziyade aynı IP'ye birden fazla domain açamadığınızı algıladığım için bu cevabı yazdım.

Yok dostum bu değil sorum. Aslında detay verirsem daha iyi anlaşılır diye düşünmüştüm ama daha genel bilgi daha iyi anlaşılmasını sağlayacak sanırım. Şimdi Sedo yu düşünelim. Sedo da bir domaini sedo dns lerine yönlendirdiğiniz zaman sedo bu domain için gidip o sunucuda bir hesap oluşturmuyor. Otomatik olarak o ip ler hangi hesaba tanımlıysa o hesaptaki dosyalar domain yazıldığında gösteriliyor. İşte bende bu sisteme yakın bir dns sistemi oluşturmak istiyorum ama normalde ns leri girdiğim domain o ip deki default hesabı getirmesi gereken yerde sunucu bulunamadı hatası veriyor. İşte burada neyi eksik yaptığımı bulmaya çalışıyorum.

Bir örnek daha vermek gerekirse mesela müşterinizden domainini sunucunuzda ki nameserverlara yönlendirmesini istediniz. Domain e ns ler girildiği anda siz bu hesabı sunucuda oluşturmasanız bile bir yapım aşamasında sayfası göstermek gibi. Bu iki olayın mantığı aynı.