HayroLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam adsense yok sitede..

s7e7v7e7n7 doğru diyorsunuz ama uzun süredir bu şekilde.. Benim site eskiden farklı bir sistem kuruluydu daha sonradan özel olarak kendim yaptım. Bakalım ilerki zamanlarda nasıl olacak.. Bu arada farklı bir öneriniz var ise sevinirim..

teşekkür ederim cevap yazdığınız için.
rica ederim. rakibinizi ve sizin sitenizi / sektörünüzü bilmediğim için çok fazla yardım edemem. tabi bilmekte yetmiyor. Rakibinizi inceden araştırmakta lazım. Bu işte size düşüyor.

Öncelikle kontrol etmeniz gereken, bu adamlar ne yapıyor da benim üstümde yer alıyor olmalı.

Gerek grafik, gerek içerik, gerek özgünlük, kullanım kolaylığı, iç seo yapısı, sitenin yaşı, sitenin güncelliği gibi kriterler bunların başında gelir.

Rakibinizin footer kısmında binlerce kelime olması o sitenin kötü olduğu anlamına gelmez. Evet doğru bir şey değil fakat sadece bu sıralamalarda düşmelerini sağlamaz.

Bence siz rakibinizi enine boyuna tarafsız olarak değerlendirin.

Ayrıca rakibinizin tanıtımları, varsa dışarıdan aldığı organik backlinkleri de araştırmanızı öneririm.

En büyük önerim ise, üstte söylediğim gibi çok dert etmemeniz konusunda olacaktır...