İllegal içeriğe aracılık etmek, yönlendirmek, link vermek suçtur. Bilginiz olsun siteniz kapatılabilir.
peki google mantiginda yapsam sadece film sitelerinden film sonuclarini getirse ve tiklayinca direk o siteye yonlendirse sorun olurmu acaba ..
Bu haliyle suç olur, ancak o sitelere yönlendirme yaparsanız "sanırım" suç olmaz. Zaten google da bile bu yapılıyor ?
Evet bende google gibi ama sadece film sitelerinden bilgi cekebilecek bir sistem dusundum
Size tavsiyem sitenizde film izletmek yerine film tanıtımları yapabilirsiniz.
Örneğin filmin baş rol oyuncuları, konusu ve fragmanı ( fragman yayınlamak sanıyorum ki illegal sayılmaz ) yayınlayabilirsiniz. Ardından filmi izlemiş ya da izlemeyi düşünen kişiler de orada yorum yapabilir ya da yorumları okuyarak film hakkında bilgi sahibi olabilir.
Hele ki "Bugün ne izlesem" tarzında ya da "en çok yorumlananlar / beğenilenler" tarzında bir bölümü olursa siteniz film izlemek konusunda seçici ve kararsız olan kişilerce takip edilebilir.
Cok guzel bir fikir aklima daha degisik birsey geldi sizin mesajinizi gorunce..
Zahmet edip yorum yazan arkadaslara tesekkur ederim telif hakki cikarmayacak bir sekilde bir site hazirlamak istiyorum akil akildan ustundur mesajlari okudukca degisik fikirler geliyor aklima