d4rkpi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gardaş siz Sivaslımısınız
Kayseri

Maeglin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etli ekmege pide demeyin ayip olur, gerci bunun hamuru kalin olmamis bu.

Canim cekti bak gecenin 2sinde

Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için affola
ne etli ekmeği ya kayseride kıymalı deriz biz

Hamilcar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu biraz eski fakat şunu eklemeden de edemeyeceğim. Kazanırsınız anlarım, bir heyecan ilk sevincinizi paylaşırsınız bunu da anlarım fakat ihtiyacı olan kişileri unutarak bu şekilde yemek paylaşımı yapmak bence hiç doğru değil.

Hele hele Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde bunu yapmak hiç hoş değil. Bu benim kanaatim yanlış anlamanızı istemem. Duyarlı ve düşünceli olmak her zaman iyidir Bol kazançlar
Teşekkür ederim öncelikle konunun önceki sayfalarında konuştuk bunu adsense ödeme bölmünde adsense le işi olmayan birisi bulunmaz ayrıca öyle yemek alamayacak kadar fakir insanların olduğunu düşünmüyorum internet ortamında (parantez açıyorum gerçekten böyle bir durumda olan varsa benimle özelden iletişime geçerse kıyafet yiyecek yardımında bulunurum)

ki artık internetteki bir forumu geçtim tv reklamları olsun bilboardlar olsun bu dediğiniz olay çok yaygın bi durum ben yanlış olduğunu düşünmüyorum sonuçta her yediğimiz yemeğin resmini çekip facebookta paylaşacak kadar görgüsüz olmadık adsense ve ben katagorisi adsense ile kişiler arasındaki bağ olaylar konuşuluyor
yanlış anlaşılmasın sizi tenzih ederim herkesin yorumunun başımın üstünde yeri vardır