Bityavrusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan siteni tarat neden olduğunu detaylıca gör hocam
http://gtmetrix.com/

Denedim hocam en yavaş

Leverage browser caching

bu çıktı. site www.buyaircrafts.com

ugrboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı eklentiler çok fazla sorgu üretir ve site açılış hızınızı düşürür.Bunların hangisi olduğunu şu eklenti ile test edebilirsiniz.Ben 8-9 k sitemi 17 eklenti ile herhangi bir cache eklentisi olmadan sorunsuz olarak barındırıyorum.Yani aslında her eklenti siteyi yavaşlatmaz kullanılan eklentinin iyi veya kötü eklenti olmasına bağlıdır.Ayrıca forumdan bir arkadaşın yaptığı bir cache eklentisi var onuda kullanabilirsiniz.

eklentileri kurdum bakalım umarım faydalı olur

Emreoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle Turkce karakter kullanamadigimdan dolayi affola..

Ayni problemi bende yasiyordum. Total sayfa acilis hizim 10-12sn' ye kadar cikiyordu. Minimunda 7sn civarindaydi. Su anda 3.5sn sayfa acilisim var. Basimdan gecenleri ozetlersem.

Tema dosyalarindan sql sorgularindan kisabildiginiz kadar kisin.
Ornegin header.php'de title, description, sosyal profil eklentilerini manuel yazin. Bunlar icin sql'e extra bir yuk bindirmeyin.

Sayfada gorduguniz sosyal platform link sorgularini manuel'e alin.

Bunlari yaptiginiz zaman 1-2sn'lik bir degisim yasayacaginiza eminim. Cache sistemi kurun. Onerim W3Total Cache'dir. Browser ve page cache methodlarini kesinlikle aktiflestirin.

Bende soyle bir problem vardi, www.domain.com 3sn de acilirken domain.com 10sn de aciliyordu. Bunu asmak icinde domain.com'a gelen istekleri 301 ile www.domain.com'a yonlendirdim.

Kisacasi sonuc 3.5sn diyebilirim. Sayfayi pm atarsaniz belki daha farkli oneride sunabilirim.

Kolay Gelsin

hocam site www.buyaircrafts.com