Arkadaşlar geçen gün 4 k hit için anlaştık benim itradem ondan kat ve kat fazla olmasına ragmen ödemeyi önce geçtim tüm herşeyi anlatıcam kararı siz verin.

1 saatte 1 k hiti anca çekti bu normal buna birşey demiyorum ama sonradan bitly linki bi anda 10 dk da 4 k oldu noldu dedim sayfada filan hiç paylaşmadan bi anda bukadar nasıl arttı. Dediki size mahçup olmamak için facebookta reklam açtım ordan çektim. Görüntü istedim görüntüyü çalıştıgım firmaya yolladım görüntü gerçek değil dediler bende görüntüyü buraya ekliyeceğim arkadaşın panel görüntüsü. Ben firmaya rezil oldum tabi o ayrı mevzu ödemeyide önce geçtirdim. Neyse firma dedi hiti kaldığı yerden devam etsin biz ödeme istemiyoruz arkadaş yok çekemem dedi ve ödemeyi pcye geçince göndereceğini söyledi. Burda takdiri sizlere bırakıyorum kurumsal bir firmayla çalışıyoruz 60 tl ödemede değiller onlar o gün yeni açılan bir sitenin tanıtımı için iş yapıyoruz hiç bi verim alamıyoruz sorun bu ve arkadaşın çektim dediği o bir anda 10 dkda gelen 3 k hit kesinlikle google analyticse yansımamıştır buda ayrı bir nokta ve arkadaş facebookta açtıgı reklam 0,07 kuruş tık başı bize 3 k hit çekti 10 dkda bizden 60 lira aldı 210 lira reklamamı verdi ? ve bana dediğide sizden aldığımın bir kısmı ile reklam açtım size mahçup olmamak için bir kısmı 210 liramı soruyorum ? r10 yönetiminide konuya davet ediyorum . Arkadaşı suçlamıyorum ama benim bi magduriyetim var ve bunun aldıgı ödemeyi geri vermekle karşılanması imkansız ben koskoca firmaya rezil oldum arkadaş sayesinde gerekenin yapılmasını istiyorum iş ahlakına sığmadı yaptıgı.

Daha önce arkadaşla çalışan ve başına böyle birşey gelen arkadaş varsa yazabilir.