bu şikayetler zaman kaybı çok şikayet edildi bunlar ama nafile
anlamsız bir şekilde haber sitelerinin spam yapmasına göz yumuluyor google tarafından
Öyle bişey yok göz yummak nedir? iyi ozaman herkes spam yapar? google eğer buna musade ederseki zaten medya olarak webmasterleri dinleyecektir, öyleki 2 3 kişiyle bu iş olmaz bunun için grup kurmamız lazım onu düşünerek bir grup kurdum
https://www.facebook.com/groups/spamhaberehayir/ destek olmak isteyen katılabilir. İyi nickli arkadaşımız bu konuda çok haklıdır benimde çok yakındığım bir olaydır spam yapan siteleri gruptan gönderirseniz eğer herkes tek tek anında haberdar olur ve şikayetini yapar.
Oyun falan demiş bazı arkadaşlar oda ayrı bir konu şimdi onunla onu ne karıştırıyor bazı arkadaşlar hiç anlamıyorum madem öyle onu oyunu yaptıran site sahiplerine bildirsinler? neden yazma gereği duyuyosunuz anlamıyorum. Burda sorun googlenin bu tip haber sitelerine imtiyaz geçmesi ve bunu önlemenin tek yoluda şikayet etmektir. Konuyla ne alakası var lütfen karıştırmayın ortalığı konumuz spamcı haber siteleridir.