daha önce bir host almış ve kullanamamaktan dolayı, hatalardan bıktıgımdan isimtescile bağışlayıp başka firmaya geçmiştim.

onu unutup bir kez daha hosting aldım,, siteye resim yüklenmiyor, defalarca mesaj atıyorum hep aynı cevap, alanınızı doldurdunuz vps alın diyorlar, en son dedim siz bu hostu satarken içine site kurulmayacak diye madde mi koydunuz arkadaş. bir tane fotoğraf bile yüklemediğim yeni açılmış bir wp site nasıl alanı doldurur şeklindeki 10. mesajımdan sonra bana doğru olmayan ama en azından derdimi anlamış olduğunu anladığım bir mesaj gönderdiler.
cevap: sorun sizin temanızdan dediler.
tekrar yazdım. temayı değiştirip denemek de mi aklınıza gelmedi dedim. güler misin, ağlarmısın?
ben default temaya geçtim hala fıs, resim yine yüklenmiyor, dedim en az 10 kez de telefondan görüşüp uzun uzun anlattım.

sonunda yine bir cevap geldi, sorun resim kaynaklı dediler. ulan dedim 4 farklı hostta sitem var aynı resmi hepsine yüklüyorum. buyrun panel bilgilerim siz de yükleyin dedim inandıramadım ve sonuç yine eski düzen.

isimtescile bağışladım ve alastyr dan aldım hostu, çok memnunum arkadaşlar tavsiye ederim

isimtescil mi hosting konusunda kesinlikle almayın, alırsanız da tekrar isimtescile bağışlayacağınızı unutmayın,

hata bizdeyse para iade ederiz diyorlar ama hatayı asla kabullenmiyorlar. bu kadar basit. şimdi aynı siteyi başka hosta kurdum tıkır tıkır aynı resimleri yüklüyorum