Site adresi: Pm İle verilecektir. (.com)
Site için istenen fiyat: 2.500 TL (pazarlık payı vardır)
Sitenin aylık getirisi: 600-700 civarı
Sitenin açılış tarihi: 4 Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme
Günlük hit sayısı: 8-10 k
Ziyaretçi kaynağı: %85 Arama Motoru - %15 Direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: Sunucu Satın Alındı (İstenilirse Görüşülür)
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: sınırsız
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitede kesinlikle e..tik / yetişkin içerik yoktur 3/4 Tane Sağlam Kelimede ilk sayfada ve üst kademededir. Herşeyi yazdım arkadaşlar 1 ay büyük emek verdim çöpe gitmesini istemiyorum fiyatta yardımcı olurum
Öncelikle Herkese iyi forumlar ve alışverişler.
Şuanda Ödemesi alınmamış 150 luk reklam beklemektedir alan kişi isterse alır devam eder reklama.
1 Satış ortaklığı reklamıyla günde 8-10 tl bırakıyor
Siteyi 1 ay önce forumdan bir arkadaş'dan hevesle aldım neredeyse son paramı buna yatırdım yatırım amaçlı düşünüyordum fakat hiç umduğum gibi gitmedi ve artık tükenmişlik mi diyelim hevesim mi kaçtı diyelim bilmiyorum.
Ben siteyi aldığımda 150 film vardı ve 5-6 tane filmden hit geliyordu sadece daha önce böyle bir site almadığımdan ve sektörü bilmediğimden resmen bir hayel kırıklığı yaşadım. filmler sıralamalardan düştükçe hitte sürekli bir dalgalanmaya girdi ve 150 filmin neredeyse 60 tanesi fragman geri kalanıda videoları patlamış filmlerdi.
Bu arada siteyle alakalı yaşadıklarımı anlatıyorum kimseyi suçlamıyorum da kimse üzerine alınmasın fakat site alacak kişiler bu tür şeylere kesinlikle dikkat etsinler.
Neyse saadete geleyim ben bu siteyi 3000 TL'ye 1 ay önce aldım ve bir çok çalışma yaptıldı sunucu alındı vs vs. (ciddi alıcıyla bunlar muhakak paylaşılır)
Site şuanda stabil olarak 8-10K hittedir ve hit dağılımı öyle film bazlı değildir ciddi kelimelerde yükseliş sağlamıştır.
Sitedeki filmler, fragmanlar hepsi bir bir temizlenmiş ve güncellenmiştir. Satıldığı zaman istenirse baştan aşağıya komple tekrardan kontrol edilir öyle teslimi yapılır.
Sitede 323 Film Bulunmaktadır Filmler Artıkça ve Güncel Çalışmalar Yaptırılırsa Süper Yerde Olacaktır. Artık tamamiyle alt yapısı hazır ve güzel kelimelerde zirveye çıkmaktadır.
Sitenin direk giren alışmış kullanıcısı mevcuttur!
İletişim:
Tel: 0531 815 on kırk iki