Lütfen Dikkatlice Okuyunuz. Size Uygun Değilse Meşgul etmeyin/Meşgul olmayın.
Skype Kullanmıyorum, görüşmek isterseniz cepten görüşebiliriz.
Yeni Açacağım Bir Siteye Makale Yazdırılacaktır.
Peki site açmadan önce neden konuyu açtım?
Çünkü site açıp ta site adresiyle uyuşmayan yazılar yazmaktansa site ile uyumlu yazıların olmasını istiyorum. bu nedenle önce konuyu tespit edip sonra ona uygun site açmak istiyorum.
Bana uygun site nedir?
Bana uygun olan site bayanları ilgilendiren, ama genel ahlaka aykırı olmayan sitelerdir.
Bayanlarla alakalı site isteme sebebim nedir?
Elimde azımsanmayacak ölçüde bayan takipçiye sahip facebook sayfalarım var, bu potansiyelden yararlanmak istiyorum.
Sitemizin konusu bayanlar olmasa bile sizin uzman olduğunuz bir konu da olabilir, yeter ki yazabileceğiniz konuda yeterli bilgi düzeyinde olun, bilmediğiniz bir alanla ilgili yalan yanlış bilgiler içeren bir site yerine, kaliteli içerik sunan bir site olmasını tercih ediyorum.
Ödeme Yöntemi:
Ödeme herhangi bir bankaya eft ile yapılabilir. Ödeme konusunda en küçük tereddütünüz olmasın.
Ödemeler ne zaman yapılacak? çok düşük ücretler için ödeme talep ederseniz bu bizim zamanımızı alacağından bunu karşılıklı konuşarak makul bir düzeyde ödeme için anlaşabiliriz.
Çalışma için en az 3 ve en çok 6 kişiden oluşan bir ekip kurmak istiyorum. Düzenli yazıya kaç kişi ile ulaşabilirsek o kadar kişi tercihimdir.
İlgilenenlerin konuya PM ATTIM yazdıktan sonra aşağıdaki şablonu doldurup pm atmaları rica olunur.
Ücret
Örnek makale
Teslim süresi
Günlük yazabileceği makale miktarı
Yayınlanan yazılar daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olmalıdır, Başka sitelerden içerik çalanların kazançları kesinlikle ödenmeyecektir. Bunun için ücret ödenmez. Bir bot yazdırılıp içerik çekilebilir. Ama ben bunu istemiyorum.
20 konu yazıp ta hastalandım, işim çıktı, düğünüm var, gibi mazeretler uyduracak kişiler lütfen başvurmasınlar. İşi ciddiye almak gerekiyor, Sonuçta sizin de benim de kazanacağım bir site oluşturmak istiyorum.
Not: sitedeki yazılarının kalitesi ile önplana çıkan kişilere az da olsa extra ücret vermeyi düşünüyorum.