Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük geçmiş olsun çok ağır darbe yemişsini.
Sitenizin adresini pm atın inceleyip yorumumu yazayım buraya...
Büyük ihtimalle keyword backlink oranı ile alakalı bir durum var gibi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:05:51 -->-> Daha önceki mesaj 10:59:35 --

-------------------------------------------------------------------------------

Sitenizi 1 dakika incelemem yetti. Evet kelimelerde ceza yemişsiniz. Bu cezanın adına -40 -50 -60 diyenlerde oluyor. Bir ara sayfanıza 49 farklı domain link vermiş. 49'u da aynı kelimeden vermiş. Eğer bir sayfayı 49 domain refere edecek ise; buradaki keyword oranının yeni algoritmaya göre yüzde 20 ile 50 arasında gezinmesi gerekiyor. Üstünde googlede gerilemeler yaşanabiliyor...

Ek olarak sitenizin backlink oranları çok iyi. Zaten mevcut hitinizde o nedenle o kadar iyiymiş. Ancak mevcut oranlar tamamen keyword odaklı olduğundan ceza sakınılmaz. Benimde birçok domainimde aynı sıkıntı mevcuttu. 4 - 5 ay önce hepsini çıkarttım. Ancak backlinkler bana ait olduğundan direk değiştirdim keywordleri. Eğer siz backlinklerinizi değiştirebiliyorsanız değiştirin. Yoksa yeni backlink almanız gerekecek. Ancak bu çok ağır bir külfet çünkü ciddi keyword backlinki var. Oranları değiştirmek bir hayli vakit, emek ve para alır sizden.

Allah kolaylık versin, umarım yardımcı olabilmişimdir, kısa sürede sitenizi çıkartacağınızı umuyorum.

yani sunu çıkardım bu yazınızdan ana kelimem fazla yüklendiğimi için diğer kelimelerim de yeteri kadar backlink olmadığı için ceza aldığımı söylüyorsunuz...

ya backlink sayılarımı azaltacağım yada alt kelimelerimdeki backlink sayılarımı yükselteceğim