Yurtdisi Turkiye'den gulluk gulistanlik gorunuyor fakat refah duzeyi ileri olan ulkeleri bi tarafa birakiyorum digerlerinde yasam Turkiye'deki yasaminizdan cok da iyi olmayacaktir iyi bir isiniz ve geliriniz yoksa. Bir de hayattan beklentinize bagli. Tek beklentiniz eglence ise tamam hemen her yer Turkiye'den iyi fakat daha refah bir hayat surmek istiyorsaniz isiniz zor.

Insanlar orada da iyi, sicak, yardimsever fakat yine de insan alisamiyor. Bir de gocmensiniz orada sonucta. Kafadan ikinci sinif insan muamelesi goruyorsunuz.

Dedigim gibi cikin gezin eglenin ama daha iyi bir hayat garantiniz olmadan oralara goc etmeyin derim.

dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kuzenim Las Vegas'da diğeride New York'da yaşıyor.Ny'de yaşayan kuzenim sürekli "burada insanlar çok yapmacık" diye şikayet ediyor Las Vegas'daki halinden memnum , birde 24 yaşına bastıgı için artık halılara basabiliyor

Dipnot: Halıya basmak = Abd'de istediğin kumarhaneye girmek serbest , yaş problemi yok ancak 24 yaşından evvel kumarhane halılarına basmak yasak
Ickide de kumarda da sinir 21 bildigim kadariyla. Eyalet kurallari bu konuda farklilik gosterir mi emin degilim ama.

Telefon ile gonderildi.