yazilimtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum oduda düşündüm alayım kendime bir makina koyayım odamın bir köşesine onuda düşündüm ama ben host işinden anlamam bilmem yok işletim sistemiydi yok centos tu yok whm lisansıydı yok güvenlik yazılımlarıydı yok vs vs vs say say bitmez herkes işini yapsın. Benim mesleğim php mysql script kodlamak ben başka hiç bir halttan anlamam anlamak veya öğrenmek gibi bir ihtiyaçta hissetmiyorum artısı öğrenmekte istemiyorum. Benim istediğim verecem parasını ne olursa olsun, Yeterki beni üzmesin bir firma çokmu şey istiyorum. Bugüne kadar çalıştığım firmaları buraya yazmak istemiyorum halen bu meslekten ekmek yiyenler var. Fakat kafamı bozacaklar alayını deşifre edecem en sonunda o olacak. Ben yandım başkasıda yanmasın literatürüne girmekte istemiyorum açıkçası. Polemik polemik polemik başlayacak sonra. Bunuda istemiyorum. Ama zorlandım iyice ben sadece işini hakkaniyetiyle yapan numunelik 1 adet firma arıyorum hemde evladiyelik. Çokmu şey istiyorum.
Biz bir haftada 4 firma degistirdik hocam anlayabiliyorum neler yasadiginizi. Ve sanirim kurumsal calisiyorsunuz ve musterileriniz en ufak kesintide olmadik laflar ediyor. Zor bir durum. Iki durumu da yasadim...

Hostajansta 5 liraya host veriyorlar ve optime oranlari da iyi. Her siteye ayri host acayim derseniz ve cok alanlari-trafikleri yoksa ideal olur sanirim. En azindan ben öyle yapiyordum bir ara. Guzel net e de bakın derim. Bir arkadasim da oradan epey memnun.

Ve tek reseller yerine bunlari bolmeyi de deneyebilirsiniz. Yani 30 siteyi tek reseller yerine 6 sitelik 5 reseller gibi. Yuk dagilimini da dengelemis olursunuz, suspend riski azalir.

-telefondan gönderildi-