Evet o işte dandik 3 üncü sınıf kestane sekerleri ben bursanın yerlisiyim yani diğer tabirle manavım KAFKAS bursanın en kaliteli kestane sekercisi
http://www.kafkas.com/tr/iletisim/iletisim-bilgileri
ara sor ben her Muğlaya kayınpederlere giderken alıs veris yapıyorum 30 40 tl den asagı alamazsın yarım kilosunu cikolatalı kestane sekerinin
İskender de heryerde bursada 9 10 tl dir.
Uludağ kebabcısı vardır gercek iskenderin ustalarından posiyonu 35 TL dir.
Kalitesine göre fark var Hala idda etmen sasırttı beni ki bi bak hangi sehirdenim
Hocam Heykeldeki orjinal iskenderden 35 TL ye evet. Ama az aşağı inin Kapalı çarşı girişine gelmeden YKB nin karşısında odun ateşnde iskender yiyin. 11 TL dir porsiyonu. Aradaki farkı bir söyleyin verin. Heykeldeki 35 TL ilk 10 derseniz alttakine 8 mi 9 mu verirsiniz. Yada uzanın kayhana doğru 7 8 TL ye pideli köfte çokmu fark var arada dersiniz? Bende Bursadayım o yönden rahat olabilirsiniz. Kafkasında kestane şekerini aldım o dedikleriminde. Alın arada 1 e 4 fiyat verecek kadar kalite farkı varmı tartın ölçün. Eğer o kestane şekeri 10 TL ise kafkasınkji en fazla 15 TL olsun. 35 40 TL vermek saçmalıktır. Bu arada çikolatalı kestane şekerinde kaliteyi çikolatanın kalitesi belirler. Bursada kendi çikolatasını üreten ve pek çok çikolata markasına takla attıracak ne firmalar var biliyormusunuz. Özellikle dondurmacılara sorun....
Bu olay şunun gibidir. 2.5 TL verir süttozu ve peynir altı suyundan üretilmiş güzelce ambalajlanmış marka ile parlatılmış dondurma alırsınız yada 1 TL verir aynı oranda saf sütten üretilmiş açık el yapımı dondurma alırsınız... Fiyat farkı herşey değildir...