Öncelikle çikolatalı kestane şekeri normal kestane şekerinden ucuzdur. KEstane şekeri kırıklı oldukça fiyatı düşer. En pahalı olan kırık olmayan tam kestane şekeridir. Çikolatalı olanler kıyma gibi çekilmiş olan kestanelerdir. Yani kırılmış görüntüsünü kaybetmiş olanlar. Onun için ucuzdur. İş yerinden ayrılmak için zamanım olsa memnuniyet ile gönderirdim. Eğer içinizden bursaya işi düşen olur ise Yalova yoluna dönmesi yeterlidir. Kestane Şekeri 10 TL levhalarını bol bol görecektir. Altındada dah küçük yazı ile Çikolatalı notu ile. Bursanın kenarından otobandan geçiyorum diyen var ise onlarında yapması gereken Otogar levhasını gördüklerinde Bursa Merkeze dönmek. 3 4 km ilerleyip Sağdaki METRO marketi geçince karşılarına çıkan ilk babadan geri dönmek. Babaya girdiğinizde zaten sizi kocaman bir Kestane Şekeri 10TL levhası karşılayacaktır...
Normal kırıklı kestane şekerininde kilosu yanlış hatırlamıyor ise 14 ile 18 TL arası filandı. Kırıksız olanlar daha yüksek.
Evet o işte dandik 3 üncü sınıf kestane sekerleri ben bursanın yerlisiyim yani diğer tabirle manavım KAFKAS bursanın en kaliteli kestane sekercisi
http://www.kafkas.com/tr/iletisim/iletisim-bilgileri
ara sor ben her Muğlaya kayınpederlere giderken alıs veris yapıyorum 30 40 tl den asagı alamazsın yarım kilosunu cikolatalı kestane sekerinin
İskender de heryerde bursada 9 10 tl dir.
Uludağ kebabcısı vardır gercek iskenderin ustalarından posiyonu 35 TL dir.
Kalitesine göre fark var Hala idda etmen sasırttı beni ki bi bak hangi sehirdenim