TheRuLz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıkçası fiyatlandırmanızı anlayamadım internetten araştırdığım kadarıyla verdiğiniz fiyat biraz fazla ucuz 13 liraya pek sanmıyorum hocam 1kg fiyatlar çok pahalı, baktım çikolatasız 13 liraya var ama 250gram mevcut, bahsettiğiniz fiyatlara varsa ben de alabilirim 13lira 1kg ise kaldı ki 5-6 lira gerçekten biraz fazla az kalıyor ve sanırım kargo da içinde olsun diyorsunuz hocam kestanenin kilosundan hesaplarsanız zaten karşılamayacağını görürsünüz yaptığınız hesap epey tutarsız
Öncelikle çikolatalı kestane şekeri normal kestane şekerinden ucuzdur. KEstane şekeri kırıklı oldukça fiyatı düşer. En pahalı olan kırık olmayan tam kestane şekeridir. Çikolatalı olanler kıyma gibi çekilmiş olan kestanelerdir. Yani kırılmış görüntüsünü kaybetmiş olanlar. Onun için ucuzdur. İş yerinden ayrılmak için zamanım olsa memnuniyet ile gönderirdim. Eğer içinizden bursaya işi düşen olur ise Yalova yoluna dönmesi yeterlidir. Kestane Şekeri 10 TL levhalarını bol bol görecektir. Altındada dah küçük yazı ile Çikolatalı notu ile. Bursanın kenarından otobandan geçiyorum diyen var ise onlarında yapması gereken Otogar levhasını gördüklerinde Bursa Merkeze dönmek. 3 4 km ilerleyip Sağdaki METRO marketi geçince karşılarına çıkan ilk babadan geri dönmek. Babaya girdiğinizde zaten sizi kocaman bir Kestane Şekeri 10TL levhası karşılayacaktır...

Normal kırıklı kestane şekerininde kilosu yanlış hatırlamıyor ise 14 ile 18 TL arası filandı. Kırıksız olanlar daha yüksek.

Ek olarak. Bu 10 13 TL fiyat verenler dandik merdiven altı yerler değildir. Oldukça güzel pastanelerdir.