Site adresi: PM ile verilecek.
Site için istenen fiyat: 700TL - Pazarlık payı vardır.
Sitenin aylık getirisi: Reklam Alınmadı. Sadece bize ait diğer sitenin reklamı mevcut.
Sitenin açılış tarihi: 29 Ağustos 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Anime Dizi
Günlük hit sayısı: 900-1000 Tekil / Hafta sonu artış oluyor genelde.
Ziyaretçi kaynağı: Aylık %80 Google - %20 Fansub ve Diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet

*Google Indexi : 9.720
*Google Görsel Indexi : 837

*Alexa Dünya Sırası : 516.340
*Alexa Ülke Sırası : 13.420

Kelimesinde İlk 5 içerisindedir. Şuan günlük 1000 kişiyi rahat görmektedir. Sadece google üzerinden değil. Sabit ziyaretçilerimizde mevcut. Siteyle son dönem ilgilenemediğimiz için satışa çıkarıyoruz. İlgilendiğimiz süre zarfında 6-7K Tekil Hit görmüştür. Güncel olarak ilgilendiğimiz dönem alexa 5k ya düşmüştü. Siteyle güncel olarak ilgilenilirse gelir elde etmek mümkün. Ben daha önce reklam koymadım sadece diğer sitemin reklamları mevcut boş kalmaması açısından.

Tema ve Eklentiler;
Site wordpress üzerine kurulu. Tema tamamen tarafımca sıfırdan hazırlanmıştır. Eklenti olarak benim yaptığım kategori botu mevcut. Kategoriler üzerine bilgi girişi yapılıyor. Satın alan kişi tarafından istenirse temada yine ufak düzenlemeler yapılabilir.
Manga Okumak için kurulu scriptin üzerine site teması ile aynı yeni tema yapılmıştır. Ayrı olarak subdomain üzerinde forum kuruludur.

Animeler ve Serileri;
Şuan sitede yaklaşık 5400 Anime Bölümü ve 253 Seri mevcut.
Anime bölümlerinin yüklü olduğu VK, Mail.ru, yandex ve meta hesaplarıda satışları birlikte teslim edilecektir.

Fiyat emeğimizin karşılığında normaldir fakat pazarlık yapılır. PM ile site adresi ve sayyac bilgisi gönderilecektir.