8 aydır iPhone 5 kullanıyorum. Ürünü alırken pek alternatifim yoktu, yani ufak kibar bişey olsun ama istediğim herşeyi yapabilsin istedim. iPhone apayrı bişey, bi sempatizanlığım yok ama kafamdan ne geçiyorsa telefon bana onu sunuyor. takılma donma diye bişey görmedim. iPhone 5 ile 5c arasında pek fark yok aslında. Bütçe derdin yok ise 5S derim
artısı eksisi demişsin. eksi yönleri 3G sürekli açık olursa batarya çabuk bitiyor. Gerektiğinde açar işimi görür kapatırım dersen. bi sıkıntı yok. wifi de fazla sıkıntı olmuyor. ama 3G çok pil sömürüyor. ios 7 ile airdropla video resim falan gönderilebiliyor. fakat keşke müzik olmasa da resim ve videoları bluetooth üzerinden pc ye direk gönderilebilse. jailbreakle yapılabiliyor ama jailbreak taraftarı değilim. eksi yönleri benim için bu 2 si.
artı yönleri : herkesin bildiği gibi stabil olması ve 7.1 ile 7 de sıkıntıların ve stabilitenin arttırılacağı söyleniyor. 60 adet uygulamam var, can sıkıntısı ve meraktan bütün uygulamaları açtım ve ana menüye döndüm en ufak bi takılma, donma görmedim.
yukarıda arkadaşlarında söylediği gibi iPhone kullanıpta başka cihazlara dönenler iPhone u arıyorlar.