dergos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun üstüne bi de sitenin kendi gibi basit hatlı android ve iphone uygulaması yapılmalı. Bence hesapların her an yanında stayla Onu da yaparsanız zaten türkiye hesap sektörünü siz koşturursunuz
Teşekkürler, iphone ve android uygulama çalışmalarımız devam ediyor aksilik olmaz ise testlerimizi yapıp yayına alacağız. Desteğinizle ilerlemeye devam ediyoruz...

Maeglin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanışlı çok memnunum, çok büyük kolaylık sağladı.
Teşekkürler, umarız daha uzun bir süre faydalı olacaktır.

ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar sistemi ben de kullanıyorum. güzel düşünülmüş fakat bir risk var. sanırım site sahibi de burada kimseyi suçlamıyorum fakat bu tarz bir site tehlike arz ediyor.

nasıl derseniz, örneğin ben bir ticaret sonucu ödeme alacağım ve profil linkimi müşteriye gönderiyorum. site yöneticisi de siteyi öyle programlamış, rasgele profillerde 1 kere kendi iban numarasını gösteriyor. havaleyi de haliyle kendisine çekmiş oluyor.

şimdi kimseyi suçlamıyorum fakat böyle bir ortamda takıla takıla insan paranoyak oluyor. her cinlik aklına geliyor.
Bizimle alakalı güvenlik açısından söylemek gerekirse; özellikle IBAN üzerinden havale - eft yaparken karşı tarafın ismi vs. banka ekranında görünmektedir. Orda kişiler rahatça kontrol yapmaktadır. Ayrıca yanlışlıkla gönderilen ödemelerde bankanın çeşitli müdahale durumları mevcut.

Başka kişiler açısından güvenlik durumu için çeşitli önlemlerimiz mevcut. Bir tanesini söylemek gerekirse; Ayrı bir veritabanından anlık eşleştirmeli kontrol sağlıyoruz. Sistem dışı bir işlem söz konusu olduğunda veritabanları uyuşmadığından sistem otomatik olarak hesabı pasifliyor. Örneklemek gerekirse sunucuya sızan kötü niyetli kişi sizin hesabınızı kendi hesabıyla değiştirirse diğer sunucudaki veritabanındaki veriyle eşleşmeyeceğinden anında sistem tarafından bloke edilir. Yani yetkisiz erişimi 2 ayrı sunucudan kontrol ediyoruz.

Yakın gelecekte yayına alacağımız başka bir güvenlik önleminde ise hesaplarınızı ekledikten sonra kilit koyacaksınız ve hesaplarınızda herhangi bir değişiklik olursa cep telefonunuza bilgilendirme mesajı gelecek. Yani şifrenizi biri bir şekilde ele geçirse bile hesaplarınızdan birini değiştirdiğinde haberdar edileceksiniz. Bu tür güvenlik önlemlerimiz Hesapno'yu, hesaplarınızı sitenize eklemenizden yada cebinizde taşımanızdan daha güvenli bir yer yapıyor

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz kullanmadım ama çok iyi düşünülmüş bir proje gibi duruyor.
Geliştirilmeye açık sürekli geliştirilen bir proje zaten umarım istedikleri başarıyı elde ederler ne diyelim.
Çok teşekkürler sizlerle proje çok daha ileriye gitme potansiyeline sahip. Her bir paylaşımınız bize güç katıyor.

Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıyorum bence güzel
Teşekkürler, faydalı olması dileğiyle..

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir fikir hesap açtım başarılar
Teşekkürler, umarız çevrenizle de paylaşıyorsunuzdur