O düzen dediğini tutturabilirsen senden iyisi olmaz ama emin ol sorumlu olduğun bir yer olmadığı için kendini önce 1-2 sonra 3-4 boş bırakayım derken öyle bi alıştıracaksın ki bide bakmışsın o hafta gelmiş sen boş boş oturuyorsun bunu ilk seferde yapıpta kazanan çok nadir insanlar var oda imkanları kısıtlı olduğu için bence bulunduğun yerde kal derim çıktığın zaman herşey bambaşka olacak
Hocam ben tüm olabilecek yöntemleri düşünerek analiz yaptığımda benim için en mantıklısı açık lise.Hocam inanın internette boş boş gezinmekten keyif almıyorum vakit öldürüyorum.Tatilde de vakit öldürdüm zaten fakat kötü bir üniversiteye gitmek istemiyorum.Biliyorum o disiplini evde sağlamak zor olacaktır ama sağladım mı da tatilleri de boş boş geçireceğime düzenli çalışmış olurum.
Ben şunun farkındayım beni şimdi hiç bir sınava almadan,etmeden istediğim üniversiteye alsalar ben okuyamam.Yani iyi bir mühendis olamam.Matematiği doğru dürüst bilmeyen adam üniversitedeki matematik derslerinde ne yapacak

Açıkçası bir yandan şanslıyım şuanda koli koli param olsa okumazdım.O kadar parayı gezip tozup eğlenmek varken oturup ders çalışamazdım ama şuanda o kadar param yok ve tam beyni doğru ve öz bilgiyle doldurma vakti
Bugün akşam ailemle ciddi ciddi konuşacağım böyle böyle diyeceğim.İşin ucunda geleceğim söz konusu.Ve dediğiniz gibi evde o düzeni sağlayabildiğim de eminim ki Bilkent'e gidebilirim