firmanızla görüşün bu uygulama ile mobil ödeme sistemi vermek yasak mobilepax mikro ödeme pyme ve şuan aklıma gelmeyen 2-3 firmadada aynı durum gecerli ama burada mobil ödeme vermek yerine isteye firmalara direktr siteniz üzerinden satış yaptırabilirsiniz buna karışılmaz ilk mesajda dediğim gibi iframe popup sayfada api sitemi gibi yontemlerle bir başkasının sitesinden mobil ödeme kullandıramassınız bu ileride hem sizin hemde sisin bu sisteminizi kullananlra yasal yükümlülük ve mağduriyet getirecektir. Yine dediğim gibi satış baltalama değil sadece uyarı ve bilgilendirme kaynaklı yazdım ne siz mağdur olun nede müşerileriniz mağdur olsun hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim umarım uyarımı ciddiye alırsınız.
her müşteriye özel mobil kredi yükle sayfası vardır ilk önce bu sistemimizden dijital ürün sahiplerine ortakları tarafındanda şifrelerini vermeden ödeme yapılsın diye geliştirilmiş sonrasında insanlar bunu mobil ödeme linkleri diye dağıtmaya başladı ve sistem çok gelişti şirketimiz her zaman daha ileriyi hedeflemekte
<iframe name="I1" width="1200" height="1024" src="http://anindahost.axitr.com">
</iframe>
böyle 3 satırlık dandik kodla bile herhangibi sayfayi sitenize gömebilirsiniz
bu durumu anlattım fikrimi beğendiler kullanmaya ve dağıtmama izin verdiler
tek şartları dijital ürün için kullandırmam
Bu konu patlar

%15 lik komisyon ile mikro ödemeden zar zor ödeme alırken ( Onların tabiri ile Batık Ödeme ) siz bu işi nasıl çevirebileceksiniz merak ediyorum.. Saygılar..
Dipnot : En kısa sürede ödeme yapan firma Turkcell değildir. Faturalı hatlardan gelen ödemeler, Hat sahibi faturasını ödemediği sürece sizinde hesabınıza geçmemektedir.
bu sistem normalde 6-7 aydır var sadece herkese açık değildi 4-5 ay sonra şirket bütçesi dahada arttığında ödemeler istenirse günlük bile yapabiliriz