İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Sen okula gideceğine, okul sana geliyor. Bu çoğu yerde böyle. Yeter ki çoğunluk sağlansın.
evet geliyor. mesela şirketinizde 80 kişi y.lisans yapmak istiyorsa okul hocaları şirkete gönderiyor. iş bitişi akşamları size ders veriyorlar. hocalar yorgun siz yorgun oluyorsunuz ve aldığınız bu eğitim size birşey katmıyor.
sadece binlerce lira ödeyerek bir diploma sahibi oluyorsunuz. herks aldığı için de bir halta işe girişte bir ek avantaja dönüşmüyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:49:23 -->-> Daha önceki mesaj 17:48:19 --
abicim işime taş koyma gibi bir durumun yok. çünkü bu benim işim değil. bu kontenjanları ben daha önce 6 kişiye versim yine birileine vereceğim. sadece çok alakasız şeylerden bahsediyorsun.
benim belli nedenlerle yüksek lisans diplomasına ihtiyacım vardı yaptım. benim için devlet olaması özel olması farketmiyordu. belki bir sebepten burda bu diplomayı almak istyecek biri vardır ? devlette okumak için ales lazım vb vb . her yüksek lisans yapan öğretim görevlisi mi oluyor ?
ben de onu diyorum. iyi pazarlık ederseniz 2 bine bile bulursunuz. 4 bin çok para hacı abi.