Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sio'cum canlı bitkilerde koyarsan hem güzel görünür, hemde balıklar daha huzurlu olur..
Henüz balıkları eklemedim.
Şuanda dizaynı yaptım temizleme işlemini yaptım ve ısıtıcı çalıştırdım su sıcaklığı yerine gelsin diye bekliyorum ve geldi de.

1-2 gün içinde alacağım.
Canlı bitki ile uğraşmak gerçekten çok zor en azından bu ufak akvaryum ve benim için çok zor. Onun için ayrıca kum sonra tekrar onu ekmek falan birde böcek yapıyor birde ben temizleme sıkıntım falan oluyor büyük problem dert benim için. Ama denk düşerse şayet aralara serpiştirmek isterim tabi ki. Yapay mevcut ama balıklar için sakıncalı olduğu için koymayacağım.

Alüminyum ile böldüm sağ taraf yavruluk yapacağım sürekli doğurdukları için alüminyumun yanına da rafya ile yavru saklanması için yer yapacağım rafya ile gece mece doğurursa ölmesinler diye.

Geçen sefer safkan blue grass beslemiştim bir doğuruşta 30-40 tane doğurmuştu rahat saydım ama bana kalan en faz 7-8 taneydi onları da öldürdüm bakamadım zaten.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:15:37 -->-> Daha önceki mesaj 01:14:58 --

gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
akvaryumun boyutu ne kadar hocam?
Ortalama 35-40 litreye yakın.