piyasayı satıcılar belirler benim fiyatım böyle isteyen alır isteyen almaz hesabını yaparlarsa böyle bir hesaba ulaşmaları min 1 2 sene gerektirir herkes kendi bilir.
az da olsa birdaha satın alamıcakları şeyler + tr liginde sıralaması var.elo boostlara dünyanın paralarını veriyolar o paraları verene kadar bu hesapları alabilirler elo boost fiyatlarınıda biliyorum....
Umarım söylemek istediklerimi yanlış anlamamışsınızdır.Çünkü inanın söylediklerim sadece karşılaşabileceğiniz saçmalıkları önceden öğrenmenizi istememden dolayıydı.İstediğiniz fiyata satmanız temennisi ile.
pardonda saydığınız skinlerin hepsi bendede var bu 8000tl nerden gelmiş onu anlamış değilim.. champ riven sezonda legend skin fiyatından satıldı alan aldı. valla anlamadım gittim 8000tl kısmını
Saydığım skinlere 8000 TL verdim gibi birşey yazmadım farkındaysanız.Toplamda 206 adet skin aldığımı belirttim. Toplamda skinlere , rune sayfalarına verdiğim paradan bahsediyordum.EU-West serverinde ödediğim para 2.5 yıl içerisinde 8000TL'yi buldu.Buradan geldi.Umarım anlayabilmişsinizdir.