RemotE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhaba sadece youtube reklamları için kullandığım adsense hesabıma site ekledim, sonra bu siteyi kullanmaktan vazgeçtim yani o siteye reklam falan koymadım şimdi o siteyi adsense hesabımdaki uyarıdan kaldıramıyorum, Yeni sürüme geçiş isteğiniz ancak sitenizde kodlar bulunduğunda olabilir diye bir uyarı çıkıyor, ben ise youtube kanalıma ilişkin yeni bir web sitesi açtım ve kurdum o siteyi adsenseye eklemek istiyorum aynı bu şekilde ama bu tnqx sitesini silip yeni siteyi nasıl ekleyebileceğimi hala bulabilmiş değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar, Adsensede eklenen bir siteyi nasıl kaldırabiliriz ? .. Resim ektedir şimdiden teşekkürler.
Kimse bilmiyormu bunu ?
olcsanteknik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı sorun bende de mevcut. uyarıyı kaldıramıyorum
vay arkadaş tek bir bilen yokmu şunu
StormKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı sorun bende de var adsenseye mail attım genede hiç değişen olmadı
olcsanteknik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama bir zararı yok sanırım
Arkadaşlar hepinize gelsin cevaben yapmış olduğunuz başvuru kayıt altına alınıyor bu kayıt altına alınan başvuru yapılan sitede reklam eklemediğiniz 30 gün içerisinde ancak silinir farklı şekilde sizin müdahale etme şansınız olmayacaktır yoktur o yüzden başvurunuzu ya bekleme yönünde olacaksınız yada kodu ekleyip red yada onaylanmasını bekleyeceksiniz hepinize iyi forumlar iyi geceler olsun