18'den sonra üniversiteye girene kadar olan kısım silinmiyor hocam. Bir de 25'i geçtin mi?

...... (hani varya güzel bir kelime.

)
25'ten sonrası okumakta fayda etmiyor.
Silinmiyor malesef. Ama bu aralıkta veya askerlik dönemine denk gelen kısmı yine sildirebilirsiniz.
işe yeni başladım. İşsizken dedilerki sosyal yardımlaşmaya git gelir tespiti yaptır

bu olay gerçekten çok kötü ama inanın gülmekden başka bişey yapamıyorum.
Sosyal yardımlaşmaya gittim form verdiler doldurdum. Gişedeki eleman dediki ben bu formu alamam bilgiler yanlış dedi. yahu yanlış değil araştır adam sanane sen almak zorundasın formu.
Neyse karşı tarafda odadaki müdür yardımcısına gönderdi.
(Bu olay Ankara'da yaşanıyor düşünün işte .) başkent sözde)
dedim durumum böyle böyle öğrenciyim yaz okuluna gidiyorum Ankara üniversitesinde. yaz okulu ücretsiz burda. Okulum dedim aydında ama paralı. Param yok burda okulu bitirmeye çalışıyorum.
O günde hani extradan bişeyde giymedim üstüme .d normal pazar malı svetşört ve kot.
adam bana ne dese beğenirsiniz

şu üstüne başına bak senden daha kötü durumda olanlar var felan bildiğiniz saçmaladı. Git şikayet et beni almıyorum forumu dedi

(Tartıştım biraz akraban eşin dostun olsa hemen işini görürdün yazıklar olsun felan dedim ama ne fayda

vicdanı olan adam bana salak salak bahane üretmezdi zaten)
Yalan yok şaşırdım, zorumada gitti biraz.Demekki Üstümüz başımız yırtık olarak gelmemiz gerekiyormuş.
O gün bi kere gelir tespiti yaptrmayı denedim. yaşadığım hüsranla bi daha uğramadım. Yaşda 25 i geçince

Allah affeder GSS Affetmez.En yüksek faizle döşe döşe
(Bu ülkede bunlarıda gördük)