Site adresi : Cep numaranızı pm atın. Ben size dönerim
Site için istenen fiyat : 3.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Aşağıda
Sitenin açılış tarihi: Aşağıda
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim Haberleri
Günlük hit sayısı: Normal zamanlarda 1K-2K arası. Yazın atamalar olduğu için en az 6K-7K
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yok
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:wp ( 2 tane lisanslı haber teması vardır)
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
---
Tema değişikliği yapmadan önce günlük geliri normal günlerde 5-7 lira arasındaydı. Tema değişikliğinden sonra hit çok değişmemesine rağmen kazanç 1 liraya kadar düştü. Ailemdeki bazı sağlık sorunları, babamın vefatı gibi gibi sebeplerden dolayı nete haftalarca girmedim İlgisizlikten ötürü optimizasyon yaptıramadım. Editör arkadaş düzenli olarak içerik girdiği için hitte çok düşüş olmamasına rağmen kazanç bayağı düştü. Buna rağmen atama günü olduğu zaman 20 lira kazandırdığı da oldu. Sayaca bakarsanız zaten hit/gelir performansı çok kötü. Bu benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor sanırım.
---
Hit bilgileri(Daha uzun süreli bakılması için
haftalık ekledim):
Kazanç bilgileri:
Temmuz: 165 lira (Atama dönemi)
Ağustos: 250 lira (Atama dönemi)
Eylül: 331 lira (Atama dönemi)
Ekim: 99 lira
Kasım: 88 lira
Aralık- Adsense yok (Tema değişikliği)
Ocak- Tema değişikliği ( 10 lira)
Site bilgileri:

---
- Tanıtım yazısı teklifleri gelmesine rağmen hiç satış yapılmamıştır.
- Haberlerin bir kısmı ziyaretçilerden-sendikalardan-facebook takipçilerinden gelmektedir. Bir kısmı bizzat tarafımdan ya da editör arkadaş tarafından yazılmıştır. Geri kalan kısım ise diğer sitelerdeki haberler kaynak gösterilerek ya da değiştirilerek sitede yayınlanmıştır.
Ayrıca 10 000 üyeli facebook sayfası hediye. (%100 Öğretmen)