darpkaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğum günün mübarek olsun kardeşim
Çok sağol hocam

StormKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğum gününüz kutlu olsun nice bol paralı senelere
Para lazım hocam evlilik var daha iyi oldu bu dilek Çok teşekkür ediyorum

Corvet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkürler hocam sağolun

Seomple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlık ve huzur dolu senelere, hayırlı cumalar
Sağlık ve huzur olmazsa olmaz, onlar olunca aslında diğer şeyler bir şekilde oluyor ama onlarsız pek bir şey olmuyor. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür edeirm hocam

d4rkpi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayattan umudunu yitirmiş gibisin usta Allah(c.c.) hayırlı, mutlu ve sevdiklerinizle beraber bir hayat nasip eder inşAllah.
Çok sağolun hocam inşAllah cümlemize hayatla aram pek iyi değil biraz bunaldım, aslında normal bi sıkıntı bu üniversite mezunu her işsiz genç gibi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:44:44 -->-> Daha önceki mesaj 14:40:38 --

Celko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nice senelere hocam Sevdiklerinle nice 23'ler görürsün inşallah
Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz inşallah fazlasıyla size de yansır

roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğum günün kutlu olsun kardeşim, insanın yaşı ve yaşam tecrübesi arttıkça doğum günüdür böyle özel şeylerde kaybolabiliyor
Galiba öyle oldu hocam bende de. Zaten çocukluğumuzdaki yaşam enerjisi ister istemez gidiyor ya bir şekilde. Ekmek davası bazı şeyleri alıp götürebiliyor bizden. Hala umudum var aslında o tarz insanlar var çünkü görüyorum nadir de olsa.. Neyse hocam konuyu okuyup yorum bıraktığınız, doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ediyorum sağolun Allah cümlemizin neşesini eksik etmesin