Valla 200 adet portföy pre-regist kaydımla bekliyorum.

Kendime dışardan bir ortak ta buldum. BUrdan arasam nasılsa risk göze alıp değerli paracıklarını verecek cesarette adam bulamazdım. Burda fakir fukara adamlarla, birşekilde parayı kazanıp kıyamayacak eli sıkılar var.

Risk almayı göze alamayan zengin de olamaz. Şu tarihlerde register olsun sonra buradan şimdi bana ortak olmayı yemeyen arkadaşlardan eleman arayacağım yanıma..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:27:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:26:14 --

Ve iddia ediyorum, web ve shop uzantılı domainler önümüzdeki 10 yıla damgasını vururlar. Kısa sürede org'ları geride bırakırlar.

Yanlız web.tr 'ler TRde başladı bile..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:32:12 -->-> Daha önceki mesaj 14:27:50 --

yalnizlarkulubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi güzel hoşta ben enguzek.film uzantısı alsam bunu arkadaşıma söylesem enguzel.film kanka desem .com .net mi diye sorar
Arkadaşım kafayı işlet 34 yaşındasın.. İNGİLİZCE alacaksın. Türkçe alıp ne uğraşacaksın iş bilmez insanlara domain anlatmakla.

Bak ben fragman.film 'i pre-registledim, izle beni 2014 'te elimi öpene çakacağım 10.000 dolara..