Merhabalar, dilim döndüğünce size sorunumu anlatmaya çalışacam yardımcı olabilirseniz minnettar olurum..
Yaklaşık 2 ay kadar önce Youtube hesabım kapandı..Hizmet şartlarını ihlal ettiğinizi tespit ettik diye bir mail aldım..Kanala linkten ulaşmaya çalıştığımda gördüğüm manzara şu :
"Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi."
Sonra, hesapta 2 ihtar vardı. karşı bildirim ile ihtarlardan kurtuldum.Şuan ihtar yok kanalda..ve kanal hala aktif değil..
Soru : Topluluk ihtarı almış isem topluluk ihtarı aldığıma dair mail almam gerekmiyormu ?
Soru : Youtube'ye klasik "bize ulaşı"ndan itiraz etmiştim.yaklaşık 2 aydır onada cevap yok, bu normal mi ? 2aydır bekleyen bir itirazınız var onun sonucu bekleyin metniyle karşılaşıyorum.
Youtube'ye kanalın aktif olması için bir itiraz metni yollamak istiyorum. güzel bir metin (pdf olarak daha hızlı incelenir yazıyor) hazırlayabilecek hayırsever olursa çok sevinirim.
Bu kanal neden hala kapalı ne yaptığımı bi anlayamadım!
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. derdimi anlatabildiysem ne mutlu.