Merhabalar,

Emin değilim ama siteme muhtemelen sadece mobilden giriliyor.

Sabah yazarlardan biri iletişime geçip "siteye girilmiyor" dedi. Load %200'lere varmıştı neredeyse. Sorunu düzelttim fakat ben hala siteye giremiyordum. Vodem kullanıcısıyım. Bilgisayardan bağlanamadım siteye. Load düştükten sonra aynı kişi tekrar mail attı "tamam düzeldi" diye. Cep telefonundan yazmış maili imzasından anlaşıldığı kadarıyla...

O "düzeldi" demesine rağmen ben giremiyordum Beyaz sayfa geliyordu karşıma. Sonra cep telefonumdan denedim, açıldı site. Telefondaki neti (Avea) bilgisayarla paylaştım, yine girdi; sayfa yüklendi sorunsuz olarak.

Son bi' deneme yapıp GT Metrix'ten siteyi kontrol ettim. Sayfa yüklenme süresi ve sayfa boyutunu doğru gösteriyor. 400 küsür kb yüklüyor ama site resmi olarak boş beyaz bir sayfa gösteriyor orası da...

Yani sanırım mobilden girince site görüntüsü görünüyor ama harici bağlantılarda sayfayı yüklemesine rağmen görüntüyü göstermiyor Böyle birşey mümkün mü? Mümkünse nasıl düzeltebilirim.

http://goo.gl/Tg0Va4 siteyi açmayı dener misiniz? Sonra da konuya durumu yazarsanız çok sevinirim