sewakldawk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam

Botunuzu teslim ettim ödemenizi sonra yaptınız siz bana. Benim sunucumda hatasız çalıştığını gördünüz, önce botu teslim aldınız ve 2 gün sonra ödemeyi yaptınız. Şimdi burada bot hata dolu diyorsunuz, sanki ödemenizi önceden yapmışsınız da ben size bozuk bot göndermişim gibi konuşuyorsunuz.

Botunuz +18. Her zaman vakit ayıramıyoruz +18 işe. İlk defa yapıyorsunuz sanırım.

E-postanıza baktım hata dolu dediğiniz bota 2 ufacık hata notu yazmışsınız. Burada hata dolu diyorsunuz. Dolandırıcıymışım gibi konuşmuşsunuz.

Botu düzelttim ve gönderdim. İyi çalışmalar dilerim.
İş Bankası hesabımın olmadığını söyledim. Bu nedenle hafta sonu ödeme yapamadım pazartesi gönderdim. Sizde buna olur demiştiniz.

+18 iş ilk defa yaptırmıyoruz fakat yaptırdığımız kişiler sizin gibi bitti, bitiyor vs yapmadı. 1 hafta sonra dedi 1 hafta sonra verdi. 10 gün diyen oldu kabul ettik 10 gün sonra aldık. Ama siz bize bu zamanı vermediniz ve her gün bugün geldi, bugün geldi dediniz..

Ek olarak attığınız pmler var gecikmeden dolayı ödeme de yapmayabilirsiniz diye. Bende bu durumu kabul etmedim.

Ayriyeten botu sizden zorla cumartesi sabahı alabildim. Zorla demem işi sürekli ertelemeniz. Bitti, bitiyor, ufak sorun oldu, şimdi geldi, birazdan geldi vs vs..

Ben sizden hep zaman istedim onu bile söylemediniz. Şu gün elinizde deseniz sizi mi rahatsız edecem. Skypede kayıtlar var ve sürekli bu gece, birazdan yazıyor.

Neyse botu aldıktan sonra bende anca deneme yaptım ve hataları gördüm. Size yazdım. 2 gündür smslerime cevap vermediniz, emaillere cevap vermediniz, skype cevap vermediniz. Aradım o zaman tamam bakacam dediniz ama gene dönmediniz. Bende mecbur yazdım buraya. İyi ki yazmışım hemen botu gönderdiniz. Birazdan kontrol edip hatasız ise gelip buraya tekrar yazarım.

Son olarak size beni dolandırdı demedim. Dikkat ederseniz bize zaman ayırırsa işi çözer yazdım. Çünkü bize zaman ayırmadığınızı düşündüm.

Botu denedikten sonra tekrardan bilgilendirme yazıyor olacağım..