Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
smarty sistemini elden geçirmişler, classlar vs.. yerleri değişmiş. Mesela lower fonksiyonu da çalışmaz hale gelmiş. Dolayısıyla bunu kullanan tema dosyaları çalışmaz hale geldi. Başka bu tip var mı bilmiyorum, müşteriler hata bildirmedi. Bununla birlikte, faturalara ödeme eklerken zaman zaman smarty hatası çıkabiliyor(her zaman çıkmıyor). Sistemi iyice bozdular iyice çekilmez hale geldi ve düzeltme çabaları yok, bundan 2 sene önce bir hata olunca hemen düzeltip dosya yollarlardı(hotfix), şimdi her hataya case numarası açıyorlar ve güncellemelerde de düzeltmiyorlar. Ekimde bozdukları toplu mail gönderim olayı hala düzeltilmemiş.

Bir fırsatım olsun, hemen değiştirecem şu yazılımı. Bıktım gına geldi.
Aynen katılıyorum Cihan Bey, WHMCS kullanıpta aklında soru işareti olmayan firma kalmadı. Diğer yazılımlarda güncelleme gelince kullanıcılar sevinir, hatalar giderildi der, bizdeyse acaba ne sorunlar ortaya çıkacak diye tedirginlik duyuyoruz.

Bizde de v5.3.3'de cron.php hatası alıyoruz. Şöyleki;
Cron.php tam 60 kez çalışıyor ve sunucu load değerini 94 lere fırlatıyor. Sleep modunada girmiyor sürekli email gönderiyor kullanıcılara. Bu sorunla karşılaşan var mı?