Kurumsal firmalar bunu hangi sistemle ve uygulamalarla yapıyolar?
Her çalışanın bir accountu olup, diledikleri vakit siteme girip home office çalışabiliyorlar. Peki ama nasıl?
---------------------------------------------------------------------
Kurumsal bi şirkete sahip değiliz, kullandığımız bi muhasebe programı var (LOGO ürünü), tek bilgisayara kurulu.
Ben dilediğim vakit, evdeyken bile o programa giriş yapıp müşteri hesaplarımı görmek istiyorum, gerekirse müdahale etmek istiyorum
Ya da şirketteyken başka bi çalışan, kendi ekranından sisteme giriş yapmak isteyebiliyor
Ne tür bir hizmet almalıyım, mesela kullandığım lisanslı programı sanal ortama yükleyip, şirket içinde bile uzaktan erişimle işlerimi görebilir miyim?
Sorularımı kurumsal açıdan ve benim açımdan yanıtlarsanız memnun olurum
İhtiyacınız olan tek şey 56K bir fax modem ve bu modemin wake on ring özelliği olacak. Daha sonra bir telefon hattını bu modeme takıp telefonu çaldırdığınızda bilgisayarınız otomatik açılır. Bilgisayar açıldıktan sonrada remote admin , team viewer , uzak masaüstü vb şekilde bilgisayara bağlanmak..
Ben 2007 yılında bu şekilde kullanıyordum. uzak masaüstü hepsinden kaliteli ve stabil çalışıyor.. Araştırın tavsiye ederim..