CanerDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bu haldeyiz? Çünkü artık parası olan Adwords vermiyor. Seo yaptırıyor.
NedensizPostalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
artık herkes seo işine girsin adwords kazanmasın!
Aslında Forumları ben bu yüzden çok seviyorum farklı görüşler her zaman için çok daha iyidir.
Belki yorumumda adwords savunacak ifadeler kullanacağım ama belki sizleri veya bu yazıyı okuyacak olan diğer arkadaşları düşündürebilir.
Adwords Seoya göre Avantajları Bana Göre En Çok Şunlar:
1.Anında Varsın. Zaman Beklemene gerek yok. (reklam onay aldımı veya uygun pozisyona geçtimi)
2.İyi kurulursa bilmediğin başka daha bir çok (Eşleşme türü) daha kelimede anında hemen olursun. (Zaman kısıtlaması,ülke ,dil vs kısıtlamalar,negatif kelimeler hariç)
3.Adwords Ticaret için çok iyi bir araç. Çünkü işletmelerin günlük tek bir amaçları var hayatta kalabilmek. Bu yüzden Reklam vermek ürünlerini tanıtmaları onlar için çok önemli. 2 amaçları ise kar elde etmek. Adwords bu konudada onlar için hedefi daha tam 12 den(İyi bir kelime seçmişse müşterilerinin ne aradıklarını biliyorsa) vuran bir sistem.


Seo ise gerçekten bir firma için sitesi çıkdıkdan sonra hedef kelimesinde başka bir ücret ödemeden sürekli olarak insanlar alakalı buldukça (Ceza almadı sürece ,rekabet kızışmadığı) sürekli hem maaliyetten hemde tercihden dolayı avantajlı bir sistem. Ticaret içinde önemlidir.


Sözün özü adwords de bile işin çok fazla incelikleri var iyi kurgulanan bi hesap alakalı olan bir reklam , Güzel olan Bir açılış sayfası kremalı pasta gibi adeta çok güzel bir etki tepki veriyor

Adwords Çok önemli değerli güzel bi sistem bence