bir şey bildiğimden değil bir şeyler başıma geldiğinden biliyorum. kısaca sana bir özet hadi bu videoyu kaldırt internet üzerinden Fethullan Gülen hakkında binlerce video var hadi kalkdırt bunları ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:40:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:38:32 --
Yav tamam kardeş dediğin gibi, devletin işin gücü yok polisin kızının fake facebook hesabıyla uğraşacak. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Polis istersen facebookta spam içerikleride engellesin.
Benim hakkımda atıp tutuyorsa engellesin kardeşim özgürlük dediği benim hakkımda orda atıp tutmaksa engellesin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:41:53 -->-> Daha önceki mesaj 01:40:08 --
Yönetimden ricam R10'a eksi butonu gelsin. Özgürce yorum yapıyorsunuz ne güzel. İşte bizde bunu istiyoruz. Siz böyle yorum yaptıkça başınıza birşey gelmez merak etmeyin. Ama biz ayakkabı kutusu yazsak sabah 5'te evimizden alırlar artık.
Ayakbası kutusundan arkadaşım binlerce hit çekti o ayrı konuda

aynı siz gibi korktu oda sonra

oralarda bende desteklerim tabi kaldırma bir şey olmaz dedim ama dinletemedim o kadar çok yerde yazıyorki sana sıra gelmez dedim