delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyatlar hiç yükselmiyor cünkü zorluk arttıkca ghs ihtiyacı artıyor dolaysıla fiyatları düşürüyorlarki alım olsun.dolaysıyla hep bir düşme söz konusu ve hergün bir gün öncekiden 0,005 coin düşük kapatıyor. bu sebeble hep kazanan site sahibi oluyor senin coinler adamın cebini doldruyor
nasil adamın cebine gidiyor ben kazandıgım paraya bakarim elbetdekı site sahibi bır sekılde kazanacak ozaman hiç almıyacan ghs oyle bakacagız bır sekılde ghs yukseltıp gelırımızı yukselmemız lazım ghs fıyatı dustumu benım işime yarıyor acıksa 1 ghs alacakken 2 ghs alıyom kazancım yukselıyor ghs fıyatı yukselırse ghs alamıyom ha sunuda demeden gecemıyom ghs yuksek fıyatdan alan arkadaslar olmusdur hıç sıkıntı etmesınler elbetdekı ghs fıyatı boyle kalmıyacak yukselecek bu fıyatları gormusken ghs alsınlar tek onerım benım bu ghs cıkmıs yukselmıs benım için ınanın farketmıyor ben ghs alım satım yapmadım için ben ordan her aldıgım ghs bana btc olarak geri donuyor ınsallah 20 kadar duser 41 den aldıgımda oldu 34 aldıgımda oldu benım için hiç farketmıyor ghs yukselirse yatırdıgım para ikiye katlıyor olay bu cex.io ghs alıp kazandıgın coinleri hesaplıyonmu peki sadece aldıgın fıyatamı bakıyon gunluk 45-50 blok kıran bır site artı guvenilir bir site bugun itibarıyla cex.io telefon onayi getırdı

dipnot: arkadaşlar kesinlikle bu fiyatdan ghs kaçırmayın alın ılerde pişman olursunuz saten zorluk artacak dıye dustu yarın bırgun yukselırse sasmayın gerçi ılerde ths cıkacak bakalım ne olacak ozaman