ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet sayfamı 4 senedir kendime ait video sitesinden oto like ile sizin tabirinizle kasıyorum. Ayrıca bahsetmiş olduğum sayfa duplicate ile beslenmiştir. (4 sene bu iş için yeterli bir geçmiştir umarım senin için.) Benim bu işlerde yeni olduğumu neye göre vurgulayarak boş konuştuğumun savunmasını yapıyosun? Ya da bilgimi neye göre yorumluyosun? Bir önce ki mesajımda da söyledim, yine söylüyorum "Sayfanıza bir zararı olmaz" demiyorum ama sen bana aynı şeyi tekrarlatıp duruyosun. İlk mesajımda ki savunmam ise bunun bir hile olmadığı ve bunu halâ savunuyorum. Bu bir hile değil tam aksine bu Facebook'un sayfa yöneticilerine sunduğu bir hizmet. Bu Türkiye'ye kapalı ama izni olan Ülke'de yaşayan kişiler bunu rahatlıkla yapabiliyor. Türkiye'de yaşayanlar da proxy ile yapabiliyor. Ben sana ilk mesajımda bunun bir hile olmadığını söyledim sen konulara taaa nerelere getirdin.
0 beğenili sayfaya 200k sayfanın aktarılamayacağını söyledin ya bu olay son 3 senede oldu biliyor olman lazım o zaman . 200k hazırda olan bir sayfanın ismini beğenmiyorsak veya değiştirmek istiyorsak başka yeni bir sayfa açıp 0 beğenili 200k sayfayı buna aktarabilyorduk.

Facebook izin veriyorsa belirli kurallar çerçevesinde izin verir ve şuan bunu kullanan kişiler o izinlerin dışında kullandığından tehlikeli olduğunu söylüyorum.

Ayrıca 4 senelik otolike kasılan sayfayı da merak ettim burdan ya da pm le link yollayabilir misin? Şuana kadar onlarca sayfa kapatıldı otolike tan veya yayını alındı 4 senedir hiçbirşey olmaması ilginç geldi.

Neyse konuyu uzatmaya gerek yok ben bildiklerimi paylaştım ilgisini çeken okur ilgilenir dikkate alır.