ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mavi Lark içiyorum ve bazen bunun dışında da su, bazen de çay. amacım tartışma yaratmak değil. Ki sen konunun en başında saçmalamaya başlamışsın. 200k sayfayı hiç kullanıcısı olmayan bir sayfaya duplicate edemezsin. Çünkü Facebook'un sayfa birleştirme politikasına göre büyük olan sayfa küçük olana değil küçük olan sayfa büyük olana aktarılır. Bu sebeple de küçük olan sayfada hiç kimse olmadığı için yine sayfa aynı şekilde kalıcaktır ^^ Bu ayrı bir konu tabi. Ben bunun sayfanıza bir zararı olmaz demiyorum. Sen çok farklı algılıyosun. Bunun Facebook tarafından yasal olarak kabul edildiğini söylüyorum. Ama Türkiye'ye bu olanak sağlanmamış ve proxy ile yapılabiliyor. Aslında bunun da pek sakıncası olucağını düşünmüyorum. Çünkü ben İngiltere'de yaşayıp da Türkçe bir Facebook sayfası sahibi olamaz mıyım? Evet olabilirim. İngiltere'ye de hitap etmek istiyorum ve bu yüzden de İngiltere ip adresine sahip olduğum için sayfa çeviri işlemini gerçekleştirme hakkım doğmuş oluyor. Yani böyle düşündüğün zaman çok da illegal bi' yönü bulunmuyor. He bu arada bu gece bi' değişiklik yapıp ben de senin içtiğinden içmek istiyorum ^^ Saygılar..
mesajı yeni gördüm.

bu işlerde yenisin sanırım verdiğim örnekler geçtiğimiz senelerde oluşan açıklardan yapılanlar o zaman o yazdıklarımın hepsi vardı . Boş konuşan sensin bilgin yoksa geçmiş senelerde bu işle uğraşmamışsan konuşma ben uyarı mı yapmışım isteyen uyar istemeyen uymaz. Biraz araştırma yapma vaktin olursa geçmiş senelerde olan yazdığım içeriklere de ulaşabilirsin belki.

Ben bu yazdıklarımın arkasındayım ve alakasız isim değişikliği yapılan içerikli sayfalar ilerleyen dönemlerde bu işten zarar görecek.

komik sözler isimli sayfa kasıp o sayfayı medcezir isimli dizinin sayfasına çevrilen bir sayfa nasıl mantıklı geliyor anlamıyorum hala daha onu geçtim birbirine karşıt olan görüş kuruluş vb içeriklerin değiştirilmesini nasıl mantıklı bulanlar var onu çözemedim

Ben FB sayfasını GS yapıcam ve buna face mi izin verecek?
CHP sayfasını AKP yapıcam ve buna face mi izin verecek?

Uyku sevenler isimli sayfayı Sleep Lovers tarzında bişey yapmaktan bahsetmiyorum defalarca da yazdım zaten bunu veya sayfa ismiyle uygun olan bir ekleme yapmaktan bahsetmiyorum ona izin veriyor olabilir ama TR yapılan değişmeler hiçbir alakası olmayan değişiklikler ve face bunları ilerleyen dönemde temizleyecek.

konu güncel bilgisi olmayan arkadaşlar faydalansın okusun belki daha sonra bana teşekkür ederler.. Az biraz bilgisi olanlar zaten konu altından da teşekkür etmişler ilk mesajıda beğenmişler.