hasanyildiz84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Şikayet konusu vs açmakta özgürünüz.
Göndermiş olduğunuz özel mesajları şimdi gördüm, her an her saniye forumda yaşayamıyorum,

Tarihlerini tam hatırlamamakla birlikte arada geçen zaman zarfında forum bakıma alındı, bu süreçte forumdan bilgi alamadığım için ne değerli şahsınızın iletişim ne de ödeme bilgileri elime geçmedi.

Az önce okuduğum üzere özel mesajlarınızda ki hakaret içeriklerini 50TL'nize bağlıyorum, özel mesaj ile IBAN ve Banka Bilginizi iletirseniz 50TL'nizi gönderebilirim...

Ödemeler 09:00-17:00 saatleri arasında yalnızca İŞ GÜNLERİNDE yapılmaktadır.

Var ise cevabınız, mesajınız özel mesajdan iletiniz, bu konu üzerinden prim yapmamanızı rica ediyorum...

Bol Şanslar

Hayırlı Kazançlar
Bizim prim yapma gibi bir derdimiz kesinlikle olmadı ve olamazda burada konunuza yazmam en doğrusu olacaktı aksi halde size konuları gönderdiğimde siz forumda konu okuyordunuz ve forum bakıma alınmamıştı elimde fotolar mevcut bir şekilde bulunmaktadır. Bu nedenle tartışma yapmanıza gerek yok ben prim yapmak isteseydim size şikayet konusu açar - itaderi verir 50 TLlik makaleyi de size hediye ederdim ama bunu yapmadım çünkü insanların ekmekleriyle oynamadım oynamakta bana yakışmaz. Her zaman olduğu gibi bu forum benim ekmek kapım ve benim iş yerim olduğu için ekmeğimi yediğim yerden faydalanan insanlara ihanetlik etmek bana haykırı bir davranıştır. Ayrıca son olarak benim PRİM yapmaya ihtiyacım yok PRİM yapmaya ihtiyacı olanlar düşünsün siz en güzeli madem anca gördünüz ödememi geçin siz yolunuza ben yoluma çamur at izi kalsın amacınız olmasın...

Saygılarımla...