Satıldı yazısı gerçeği yansıtmamaktır. Aldırış etmeyin..

Ayrıca isteyenlere bedelini ödemek karşılığı ile sadece script'ide devir edebilirim.

Not: Site şuan pasif durumdadır. Host kaynaklı problem'den ötürü fakat sadece scripti almayı düşünen arkadaşlar incelemek adına orjinal codecanyon sayfasından ulaşabilirler.

http://goo.gl/VkYHwS

Satmayı düşünmemin sebebi ilgilenemiyorum eğer sadece scripti satılırsa movienix.com alan adında kesinlike kullanılmayacağına dair garanti verilmiştir.

Not2: Tek lisanslı bu scriptin satış konusu içinde RHSBILISIM'den izin alınarak konu güncellenmiştir. Kendinisine yardımlarından ötürü teşekkürler.

Site adresi: Satıldı [com]
Site için istenen fiyat : 70 Tl
Sitenin aylık getirisi: Şu an için bulunmuyor..
Sitenin açılış tarihi: Yaklaşık 1.5 ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce Film,Dizi, Fragmanlarının yayınlanıyor
Günlük hit sayısı: Tekil 1K
Ziyaretçi kaynağı: İmdb
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni
Alexa: 1.100.824 - Rank İn Us: 445.925)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ve özel script
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Siteden bahsetmem gerekirse sitede herşey otomatik olarak eklenmektedir. Film, Dizi Aktör, Oyuncular, Yönetmenler tüm verileri İmdb ve Tmdb'den çekmektedir eğer siz isterseniz ikisinide durdurup kendi Database'inizi oluşturup filmleri ekleyebilirsiniz... Ayrıca Film hakkında haberler konusunuda SRant üzerinden tam olarak almaktadır. (Şu an için script'te haberleri durdurma özelliği bulunmaktadır - yakında ekleneceği söyleniyor)

Tema orjinal lisanlıdır Codecanyon'dan 28 $ karşılığında alınmıştır , ömür boyu güncelleme , responsive , botlar ,social login vs.. herşey mevcuttur.

Daha detaylı bilgi için tema sayfasına göz gezdirilebilir...
http://goo.gl/VkYHwS

Domain bana göre akılda kalıcı kolay söylenebilen ve ilerde iş yapıcak bir domain olarak görmekteyim onun için almıştım.

Satma sebebim ; hem paraya ihtiyacım olması hemde gelir bana getirmemesi sebebiyle satmayı düşünmekteyim. Satılmazsa'da ben hiçbir şey yapmadan zaten kendi kendini yürütebilen bir site Alexa günden güne düşmekte..

Gelen Kaynak Ziyaretçi;

Tekil Hit'ler; Yaşanan düşmeler host kaynaklı sorunlardan ötürüdür.

Amazon Affilate ; Filmlerin içine girince otomatik olarak buynow etiketi görünmektedir. Sadece amazon id ile ayarlama sağlanabilmektedir.

İnfoLinks;

Tüm fotoğraflar yukarıda yer almaktadır. İnfolinks ve amazon affilate kazanç sistemleri denenmiştir. Site zaten tam otomatik olduğu için hiçbir ilgiye ihtiyacı bulunmamaktadır.

Sorularınızı buradan yazabilirsiniz..

Ayrıca telefon numaram;
[534] 385 41 61 Buradan'da siteyi almak isteyenler ulaşabilirler..