Merhaba arkadaşlar;
Aracımın ilanı;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0664248/detay/
Detaylara bakabilirsiniz,bugün birisiyle anlaştık benim aklımda ki fiyat 13.600 Sondu , ben aracı ilk sahibinden almıştım ve lokal boyalı olduğunu biliyordum..
Bugün ustasına vs götürdük,araç benim tahminimden fazla lokal boyalı çıktı tavan yanlar vs , benim hatam alırken detaylı incelettirmedim.. Her neyse 2 yıldır araç bende bir tek sorununu görmedim,araca ses sistemi falan yaptırdım keyfe keder koltuk kılıfı vs temiz güzel kısacası aracım ilandada var detaylar..
Her neyse,aracı kaldırdılar baktılar altına aks yağı akıyordu körük patlamış , onun dışında amortisörlerden falan sesler geliyor bende biliyordum ama daha geçen ağustosta yetkili servise 10.000 bakımına götürdüğüm için ve bu tarz sorunlar yoktu ondan pek umursamadım..
Ben aracı pazarlıkla ve tanıdık aracılığı ile 12.700 e almıştım,iki üç ses sistemi masraf falan bana 13.800'e geldi..
Şimdi sorun şu,toplamda aracın masrafı ortalama 500 ila 800 arasında çıktı..
Bu durumdan dolayı alıcı en son 13.000 dedi,bu akşam haber bekliyor benden yarın satışı için ne yapsam bilemedim..
Bir yandan diyorum bu kadar boyası sorunu bir parça değişeni vs çıktı elimden çıksın mı , bir yandan diyorum 3 5 masraf yapıp ben mi kullanayım..
Fikrinizi merak ediyorum yardımcı olun lütfen..