Öncelikle Şunu Söyleyim Bu Benim Kullandığım bir yöntemdir ve benim için çalışmaktadır. Kesinlikle Uygulanıp Uygulanmaması veya uygulanması halinde mevcut durumunuza zarar vermesi sizin sorumluluğunuz altındadır.
Evet Başlıyorum
- site en az 1 yaşında omalı
- Google webmaster toolsa kaydolduktan sonra 1-2 gün beklenir
- google webmaster tools tan link alınan siteler öğrenilir
- sitelerden ölü linkler ve değersiz backlinkler SEOwarp Toplu pagerank kontrol aracı ile bulunur.
- bu linkler disavow yapılır reddedilir
- Sitenin içerisindeki hatalar analiz araçları ile (SEOwarp Analiz Aracı oldukça iyidir.) kullanılarak site içerisindeki sıkıntılı alanlar bulunur ve düzeltilir.
- Site içerisinde schema.org/Article düzeni kurulur
- hcard yöntemi ile sitenin lokasyon bilgileri verilir
- google+, facebook, twitter, linkedin, vine hesapları açılır ilişklilendirilir
- Firma sitesi ise Google local dizinine eklenir
- site içerisindeki linkler yani adres yapısı incelenir ve uygun hale getirilir. gerekiyorsa 301 yönlendirmeleri yapılır
- Sitenin mobil arayüzü kurulur ve mobil yönlendirmeler yapılır.
- ayda 30 adet olacak şekilde yeni içerikler girmeye başlanır. note spinner gibi araçlar sitenin kendi içeriği için kullanılmaz
- Çeşitli makale sitelerinden (seowarpın makale aracı uygundur) makaleler yayınlanır ve bu makaleler yayınlanırken article spinner veya rewriting yöntemi kullanılabilir.
- Düzenli olarak site ve sayfaların anahtar kelimeleri, description ve title alanları incelenir gerekiyorsa haftada 1 bu alanlar değiştirilir ve optimum textler sağlanır.
- Dmoz Kaydını yaptırmak için çalışmalar yapılır gerekirse ilgili kategori editörü bulunarak irtibat kurulur
- Eğer Sitenin ingilizce arayüzü varsa Yahoo dizinine eklenir
- Alanındaki diğer otorite siteler bulunarak haftada 1 olmak üzere bu sitelerden backlink alınmaya çalışılır
- wordpress.com dan paravan blog, blogger.com dan paravan bloglar kurulur ve spin edilen makaleler buralardan yayınlanır.
- Forumlardan sitenize link çıkışları sağlanır. Dikkat ilgili içerikten ilgili içeriğe doğru yapılmalıdır. burada seowarp ın kelime bulucu aracı ile sayfaların anahtar kelimeleri rahatlıkla öğrenilebilirsiniz.
- hafta 1 olmak üzerre yüksek pr lı veya yüksek alexa skorlu sitelerden makale backlink ziyaretçi vs alımları yapılır.
Benim SEO adına Yaptığım iş ve işlemler bunlardır. Bu işlemler için Aylık olarak 500-2000 Tl aralığında ücret almaktayım
gayette iyi sonuçlar aldım