Öncelikle Şunu Söyleyim Bu Benim Kullandığım bir yöntemdir ve benim için çalışmaktadır. Kesinlikle Uygulanıp Uygulanmaması veya uygulanması halinde mevcut durumunuza zarar vermesi sizin sorumluluğunuz altındadır.
Evet Başlıyorum
  1. site en az 1 yaşında omalı
  2. Google webmaster toolsa kaydolduktan sonra 1-2 gün beklenir
  3. google webmaster tools tan link alınan siteler öğrenilir
  4. sitelerden ölü linkler ve değersiz backlinkler SEOwarp Toplu pagerank kontrol aracı ile bulunur.
  5. bu linkler disavow yapılır reddedilir
  6. Sitenin içerisindeki hatalar analiz araçları ile (SEOwarp Analiz Aracı oldukça iyidir.) kullanılarak site içerisindeki sıkıntılı alanlar bulunur ve düzeltilir.
  7. Site içerisinde schema.org/Article düzeni kurulur
  8. hcard yöntemi ile sitenin lokasyon bilgileri verilir
  9. google+, facebook, twitter, linkedin, vine hesapları açılır ilişklilendirilir
  10. Firma sitesi ise Google local dizinine eklenir
  11. site içerisindeki linkler yani adres yapısı incelenir ve uygun hale getirilir. gerekiyorsa 301 yönlendirmeleri yapılır
  12. Sitenin mobil arayüzü kurulur ve mobil yönlendirmeler yapılır.
  13. ayda 30 adet olacak şekilde yeni içerikler girmeye başlanır. note spinner gibi araçlar sitenin kendi içeriği için kullanılmaz
  14. Çeşitli makale sitelerinden (seowarpın makale aracı uygundur) makaleler yayınlanır ve bu makaleler yayınlanırken article spinner veya rewriting yöntemi kullanılabilir.
  15. Düzenli olarak site ve sayfaların anahtar kelimeleri, description ve title alanları incelenir gerekiyorsa haftada 1 bu alanlar değiştirilir ve optimum textler sağlanır.
  16. Dmoz Kaydını yaptırmak için çalışmalar yapılır gerekirse ilgili kategori editörü bulunarak irtibat kurulur
  17. Eğer Sitenin ingilizce arayüzü varsa Yahoo dizinine eklenir
  18. Alanındaki diğer otorite siteler bulunarak haftada 1 olmak üzere bu sitelerden backlink alınmaya çalışılır
  19. wordpress.com dan paravan blog, blogger.com dan paravan bloglar kurulur ve spin edilen makaleler buralardan yayınlanır.
  20. Forumlardan sitenize link çıkışları sağlanır. Dikkat ilgili içerikten ilgili içeriğe doğru yapılmalıdır. burada seowarp ın kelime bulucu aracı ile sayfaların anahtar kelimeleri rahatlıkla öğrenilebilirsiniz.
  21. hafta 1 olmak üzerre yüksek pr lı veya yüksek alexa skorlu sitelerden makale backlink ziyaretçi vs alımları yapılır.

Benim SEO adına Yaptığım iş ve işlemler bunlardır. Bu işlemler için Aylık olarak 500-2000 Tl aralığında ücret almaktayım
gayette iyi sonuçlar aldım