ilksah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bir anlaşma yaptım bu Doubleclick reklamları ile... Reklam sözleşmesi yaptığım firma üstüne basa basa adsense'de sorun olmayacağını söyledi ama açıkçası korktum. 1 Saat koydum bannerı güzelde tık aldı 1 gün kalsaydı iyi bir kazanç olacaktı ama kaldırdım ne yapsam karar veremiyorum
Doubleclick reklamlarını hiç kullanmadım ama, eğer hile hurda olmayan düzgün bir firmaysa hiçbir sıkıntı olmayacaktır.

Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bir sitede benim sitem yeni sekmede açılıyor herhangi bir yere tıklandığında. diğer site ya da benim sitem ban yer mi yani? uzun zamandır kullanıyoruz henüz sorun çıkmadı ama anladığım kadarıyla çıkar öyle mi?
Popup olmadığı sürece sorun olmayacaktır. Yeter ki reklamlarınız saldırgan, cinsel içerik vs olmasın...

hrngndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben ekledim devam ediyor böyle bakacağız Net bilgisi olan arkadaşlar bir şey olup olmayacağını söylerlerse sevineceğim.
Yukarıda bilgileri verdim hocam. Bende bazen kendi sitemin reklamlarını yapıyorum, adsense yanında. Yıllardır da yaparım. Sadece yukarıda yazdığım popup ve saldırgan, cinsel içerik vs gibi reklamlar bulunursa ban sebebi oluyor...

Unutmadan;

Sitelerinizde başka reklamlara dahi olsa, ziyaretçilerinizi reklamlara tıklamaya teşfik etmetin...