bu arkadaş ile dün akşam görüştük magento kurulumu ayarlar ve girilecek olan ürünleri bot ile çektirecektik anlaştık bana dediki ne zaman başlarsın bende dedimki zaten bi tek magento kurucam ondan sonra digerlerine geçecegim tamam dedi ücretini sabah göndereceğim o halde dedi bende peki dedim sabah saat 10 gibi arıyor beni kendisine demo veriyorum ve önce temayı göreyim sonra ödemeni yaparım gibi laflar söylüyor daha dün gece ne konuşuyorduk bu sabah ne oldu neredeyse siteyi yap bitir diyecek bu arkadaş şimdi mesajlarıma cevap vermiyor ve hiç bi şekilde skypede yok konuşmaları öglen eksiksiz olarak ekleyecegim arkadaşın söz verip sözünü tutmaması ve anlaşma dışarısına çıkarak insanı aptal yerine koydugu belli olup kendini güvene almaya çalışıyor halbuki ortada olan rakam milyarlar bile degil almış oldugu olumsuzluk belli ben yinede bir şey demeyeyim dedim ancak artık bu kadarda olmaz yaptıgı tamamen emege saygısızlık ve benim vermiş oldugum saatlerin üzerine çok rahat emrah denen arkadaşın atmış oldugu ticaret gibi boşa zaman kaybı sadece bu güvenmeyin bilgilerinide paylaşacağım iş yapacaklar düşünsünler öyle yapsınlar arkadaşın süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum