google+ kısa sürede çok hit getiriyor ama sıralamadaki yükselmeye onun da etkisini göremedim .
bunlar benim tespitlerim.
bana kalırsa işin özü şu :
1-siteyi açıp bütün ayarlarını ve temasını kurup asla bir daha değiştirmemek.sonradan eklenti vs yapmamak
2- açar açmaz 1 içerik girmek ( siteye eklenmiş görsel ve her birisi üç beş kelimeden oluşan 4-5 etiket) ilk içerikten sonra 3 er saat ( burdaki zaman dilimi sizin içerik girme gücünüze bağlı.) arayla sürekli içerik girmek.
ilk içeriğimizi saat 13 de girdiysek 16-19-22-01-04-07-10-13 bu sürekli böyle olmalı.
3- hiç bir backlink almamak .ASLA SİTENE EKLEDİĞİN KONULARI FACEBOOK VB SİTELERDE PAYLAŞMAMAK çünkü bu siteler seninkinden güçlü olduğu için senin özgün içeriğinle senden önde yer alıyorlar. sen de kopya site durumuna düşüyorsun(önce sen indexlenmiş olsan bile)
4- bu şekilde düzenli içerik girin ama içerik girmek için değil. bu işi kişisel tatmin ya da insanlara hizmet için yapın.
1 yıl da sabredin. asla sırtınız yere gelmez.ve emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınız.
not: bir adet film eleştiri sitesi sahibine , iki yemek tarifi sitesi sahibi bayana, üç farklı kadınsal konularda siteleri olan kişilere ve bir adet 100k lık eğitim sitesi kişiye bu tavsiyeleri ben 4-5 sene önce vermiştim. bu kişiler şuan alanlarında otorite site sahibi. belki çoğunuz biliyorsunuz bile o siteleri.
Bu 7 adet sitenin ortak özelliği şu: sahipleri sitelerindeki konulara vakıflar. denemediği ojeyle ilgili bir yazıyı sitesine koymaz bir tanesi. diğeri pişirmediği resmini çekmediği yemeği asla koymaz. basma kalıp yazı stili yoktur. ikisi aynı yerde çalışıyor bayan kuaförü ve güzellik uzmanı. yani kısaca bildikleri işi yapıyorlar. ilk başta bu işe para için değil kişisel tatmin için girdiler ve şuan geldikleri yer hepimizin varmak istediği nokta. ne penguen bilirler ne de panda. algoritma değişikliği desen hiç duymamışlardır belki.
bu anlattıklarım kaliteli kalıcı site yapmak içindir.
tamamı kopya siteleri de hitlendirebiliriz. işin özü backlinkdir. hitli ve alanınızla aynı siteleri tercih edin. 1k hitli prsiz bir siteyi hiç hiti olmayan pr8 siteye tercih edin.